Vi har precis kommit hem från Valborgsfirandet i Skåne och trots att vi bara har varit nere en dag har vi hunnit med massor av viktiga saker – klapp på en mjuk Isbjörnsmage, lek med syskobarnen och som vanligt har vi ätit en massa god mat.

Igår innan middagen blandade Calle drinkar, både med alkohol och utan. Den här varianten gick hem hos barnen (och hos oss vuxna med, för den delen) och kan nog bli en riktig sommarsvalkare när värmegraderna behagar komma tillbaka.

Jordgubbsdrink utan alkohol

1 drink

2 jordubbar

1 cl sockerlag

2 klyftor citron

4 myntablad

isbitar

bubbelvatten

Muddla jordgubbar, citron, mynta och sockerlag. Häll i isfyllda glas och fyll på med mineralvatten.

Mitt liv som (trött) hund.

Nu ska jag packa ihop mina saker, igen, för imorgon efter jobbet åker vi til landet tillsammans med våra vänner Magnus och Sara. Hoppas att ni alla får en fin helg!