Just idag känns livet exceptionellt bra. Det har varit en bra dag på jobbet, fåglarna har kvittrat och jag har varit och tränat. Förutom det har vi fått årets första inbjudning till sommarens bröllop och igår fick jag dessutom reda på att våra vänner i Brooklyn har förlovat sig och planerar bröllop på Hawaii i januari nästa år. PÅ HAWAII. Jag har redan börjat kolla biljetter, skriva packninglista (bikini, flipflops och ev klänning till vigsel, that’s it) och planera in semester men, jag vet, jag ska lugna ner mig en smula. Livet kanske ser helt annorlunda ut om ett år.

Ingen fredag utan tända ljus.

Idag är det dessutom traditionsenlig pizzafredag som avslutas med American Hustle på bio. Resten av helgen? Träff med odlingsföreningen, middag hos Calles föräldrar och OS (såklart). Trevlig helg!