Jag och Calle har blivit med odlingslott! Allt började för något år sedan när Calle kom hem med ett telefonnummer han rivit av från ett ÄR DU INTRESSERAD AV ATT ODLA-papper han hittat någonstans i Johanneberg. Nu har vi och ett gäng andra bildat Johannebergs Odlarförening och med hjälp av projektet stadsnära odling kommer vi gå bananas till våren när våra odlingslotter står klara i Buråsparken.

Min önskan är att vi ska odla bin i vår lilla förening, men om och när det blir möjligt återstår att se. För att förbereda oss läser jag och Calle den här våren en kurs i biodling via Studieförbundet Vuxenskolan och idag var första tillfället. Om jag är frälst? Eh, ja. Om Calle är frälst? OH, ja. Bi är så coola! Alldeles exhalterade gick vi därifrån och jag är så pepp på att läsa vår kursbok från pärm till pärm typ nu. På direkten. Återkommer i bi-frågan lite längre fram i vår! / MVH snelt bi