Göteborg, New York – ingen vet säkert.

En finare dag än den igår kan man nog inte önska sig när det vankas bröllop för två fina vänner. Solsken, höstlöv, fina färger och utsikt över Älvsborgsbron och inloppet till Göteborg. Göteborgshybris, jag vet, men när man står vid St Birgittas kapell och tittar ut över vattnet får jag samma känsla som när vi för ett år sedan vigdes vid Manhattan Bridge i Brooklyn och tittade ut över hamninloppet i New York. Det känns som igår fast ändå inte alls. Jag kommer ihåg hur varmt och klibbigt det var. Hur vi kiknade av skratt när en gammal hippie tittade på oss och skrek “HEY, I looked just like you when I was at Woodstock back in ’69!” och gjorde fredstecknet och pekade på mitt flätade hår. Hur vi struntade i att åka till stan och istället drog upp en stereo på taket i Bushwick och dansade under bar himmel tills vi stupade i säng framåt småtimmarna. Åh, vad kul allt det där var. Och igår, då var det fest på samma sätt fast ändå inte alls. Vissa i familjen slirade hemåt vid halv sex i morse och det sista jag såg av dansgolvet var några väldigt fina vänner som dansade som om det inte fanns någon morgondag. Nu ska jag ta tag i den här dagen och fixa frukost till zombien i sovrummet, ha en trevlig söndag!