Efter två dagars flyttstök (tack alla för hjälpen!) har vi nu installerat oss i Calles föräldrars lägenhet. Möber och alles är intryckt i nya lägenheten och i väntan på att den blir färdigrenoverad ska vi bo här. Tråkigt nog har de två überfina balkonger som vi redan har utnyttjat till max – på ena sidan står alla våra tomat- och chiliplantor, och på andra sidan sitter jag och Calle med bubbel och bing (salta pinnar). Man får ju passa på…

De närmsta veckorna har vi alltså tillgång till kök (hurra!) trots att hela vårt bohag ligger nerpackat i femtiofem stycken flyttlådor. Ikväll slog vi på stort och firade nationaldagen en dag för sent med nypotatis, gräddfil och gräslök. I halvlek (det är ju fotboll ikväll!) vankas dessutom jordgubbar med grädde till dessert. Det blir liksom inte bättre än så. Hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!