Vissa har trädgård och vissa har park. Vi tillhör den sista kategorin – innerstadsbor med noll altaner, gasolgrillar och liknande i sin omedelbara närhet. Igår spenderade vi kvällen på den stora, stora gräsmattan utanför Humanisten. Jag, Magnus och Calle hade laddat med korv, rosévin och popcorn (!) för att ordentligt fira in den första riktigt varma kvällen. Hett vintips, för övrigt: Domain de Collavery. Otroligt gott! När det gäller rosévin kör jag ofta efter principen ju ljusare desto bättre. Fungerar nästan alltid.

Flipflops! Öl! Filt i parken! Jag tror inte att det blir bättre än såhär. Hur som helst – idag är det lördag, Göteborgsvarvet går av stapeln och vi ska heja på ett gäng galningar kompisar som springer. Och ja, kanske blir det en öl eller två till det. Så man inte blir uttorkad, ni vet.