Igår kom Calle inspringandes till sovrummet och tjoade “vi ska bli föräldrar, vi ska bli föräldrar”. Eh, jasså, var min första tanke. Ska vi? Men, ingen anledning till panik – det är Chilì som har börjat utveckla en liten chilì-bebis. Hurra! Förra veckan planterade vi om djungeln i köket och sedan dess har det exploderat. Växterna ser glada ut och förhoppningsvis har vi snart även små tomater på gång.

Annars? Det är varmt, det är fredag och det är dags att gräva fram den här lille kompisen. Jag är ju inte sådär vansinnigt förtjust i att grilla men att sitta utomhus på en filt med något kallt i glaset – det är fint, det.

PS. Det finns en ny funktion på mitt publiceringsverktyg där man kan se de sökord som gjort att ni hamnat här. Jag måste säga att dansande tant ner för en trappa mot en bil måste vara den mest… eh, ovanliga sökningen jag stött på so far. Haha! Trevlig helg! DS.