Igår var en sådan dag som jag drömt om sedan augusti förra året. Solen sken (bortsett från en mindre hagelstorm som passerade på eftermiddagen) och vi slog på stort och drack bubbel utomhus innan middagen.  Förutom det kunde jag ligga på trädäcket och vila/sola utan att frysa (!) och under vår promenad till Halse Nabb blev jag så varm att halsduken åkte av. Det ni.

Toast Calle, denna klassiker.

Äter gör vi mest hela tiden och igår satte jag i mig så mycket mat (rödbetor! potatisgratäng! quornfilé! vit chokladmousse!) att jag känner mig alldeles fyrkantig idag. För att inte tala om det goda vinet vi drack igår – jag tror faktiskt att det här seglar in på min mentala topp-5-vinlista.

Vi betar sakta men säkert av bröllopspresenterna som ligger lagrade i vårt lilla vinskafferi här – igår blev det en flaska Deutz som var väldigt, väldigt god. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och äta lite frukost innan vi ska ut och plantera blommor (och ett magnoliaträd som den här gången inte ska bli ofrivillig rådjursmat). Ha en fin söndag!