Nyslipat golv i vårt nuvarande kök.

Om en månad (!) flyttar vi in i vår nya lägenhet och innan dess ska vi slipa golvet och sätta in ett helt nytt kök i den nya lägenheten. Renad drömmen för oss som är matintresserade deluxe kan man tycka, men just nu känns det mest rörigt.  Ska vi ha ett kök från IKEA eller någon annan producent, ska vi ha side-by-side-kylskåp, vart kan vi ha en liten matplats i köket, vilket kakel, paneler, skåp, vitvaror, hur höga skåp ska man ha när man har 3,20 i takhöjd, hur gör man för att inte bli tokig? Det är sådant jag funderar på just nu.

Har ni några tips? Behöver man en vinkyl? Är det praktiskt med vitt kakel? Har någon av er barbord istället för köksbord? Fungerar det om man har ett stort matbord i vardagsrummet? Vi vill ha tips, på typ allt. Vad har ni som fungerar, vad ångrar ni, vad är det bästa ni vet med ert kök? Berätta!