I en perfekt värld har jag precis lagat frukost till mig och Calle, men i the real world Göteborg ligger jag på soffan, något trött (och, ja – bakfull) efter gårdagens bröllopsbonanza för Jennie och Kim. Herreminje, vilken fest! Vilken mat! Och vilket brudpar!

Några timmar innan festen började var jag och Calle och skrev under kontrakt på vår nya lägenhet. Oh yes, anledningen till vrakeriet de senaste dagarna stavas l-ä-g-e-n-h-e-t-s-k-ö-p med tillhörande budgivning, osäkerhet och velande. Men, till slut så föll vi för den 112-ish- kvadratmeterstora lägenheten mitt i smeten här i Göteborg. Det är inte überlångt vi flyttar men det är ett stort steg. Lägenheten är dubbelt så stor som vår nuvarande, har ett visst renoveringsbehov men känns som en väldigt, väldigt bra investering. Det blir bra det här!