Herman ze German.

Igår hann vi med att strosa omkring i lite olika delar av London innan vi åkte mot Heathrow, och första anhalten för dagen var Herman ze German, ett litet hål-i-väggen-hak som till min stora glädje sålde bretzels. Calle var lika glad eftersom de hade tysk korv som serverades med ett lass surkål.

Viktigaste anhalten för dagen var La Fromagerie, ett himmelskt ost-och-mycket-annat-ställe i Marylebone som Hanna tipsat oss om. Och oj, vilket ställe! För mig, som är en ostälskare deluxe, var det rena himmelriket att kunna välja mellan en uppsjö av rätter och ostar som alla hade öl- och vintips för den perfekta kombin. Förutom att beställa in en ostbricka med brittiska och irländska ostar slog vi till på varsin smörgås – en med pickles och stark cheddar till mig och en grillad variant med burrata och romescosås till Calle. Ljuvligt. Kolla in hemsidan här, och här kan du läsa vad Hanna har skrivit efter att hon varit där.