Luna och Alex dricker mimosas på nyårsafton.

Det pågår årsbokslut deluxe i bloggvärlden och jag tänkte hoppa på. Men, så tänkte jag igen och konstaterade att det var alldeles för ambitiöst för mitt nuvarande zombie-stadie så ni får hålla till godo med lite bilder från nyårsafton istället.

Dagen innan vi lämnade Brooklyn firade vi nyår tillsammans med några av de som vi brukar hänga med när vi är på besök. Martin och Jason till exempel. Och Adam och Alex, såklart. Och hunden Luna. Martin bjöd på väldigt god middag, vi bjöd på väldigt gott bubbel och allt var sådär trevligt som det ska vara en nyårsafton.

Happy campers.

Efter middagen gick vi några kvarter bort för fest, tolvslaget-bubbel och takhäng. Senare framåt morgonen gick vi tillbaka hem och åt upp osten, lyssnade på musik och summerade vår nyårasfton. Fin kväll, helt enkelt.