Idag är det julgodisfabrik i vårt kök. Vi har än så länge hunnit med att göra maränger och Sofies variant på rocky road, näst på tur står mormors saffransbullar med apelsin och Annikas ljuvliga små saffranskakor med pinjenötter. Som alla vet är det alltid bäst att provsmaka degen när man gör sådant här så det finns en risk att jag kommer att anta en mer… fyrkantig form efter den här helgen.

Innan jag återgår till julbakandet är det såklart dags att säga hurra till vinnaren av den gröna tävlingen. Randominizern har valt ut en slumpmässig vinnare som det här året är (trumvirvel och fanfar): Lotta! Hurra för dig och för ditt finfina recept på den gröna drinken med kiwi, spenat och mango! Maila din adress så kommer ett grönt paket på posten. Tack till alla er som varit med – ni är guld värda!