Till vår bröllopsfest hade vi en enkel önskelista: vin och champagne. Jättekonstigt tycker vissa, men för oss som redan har överflöde av porslin och brödrostar passade det alldeles utmärkt! Vi fick en hel del spännande saker, bland annat vinet som vi drack i fredags när vi firade Calles pappas födelsedag. Emelie, en av våra bästa vänner, gav oss det här och när vi läste mer om det höll vi på att ramla baklänges. Dels är det väldigt, väldigt omtyckt av många vinkännare och dels är det väldigt, väldigt dyrt. Inget vin man hittar bara sådär, med andra ord.

Till vår bröllopsfest hade vi en enkel önskelista: vin och champagne. Jättekonstigt tycker vissa, men för oss som redan har överflöde av porslin och brödrostar passade det alldeles utmärkt! Vi fick en hel del spännande saker, bland annat vinet som vi drack i fredags när vi firade Calles pappas födelsedag. Emelie, en av våra bästa vänner, gav oss det här och när vi läste mer om det höll vi på att ramla baklänges. Dels är det väldigt, väldigt omtyckt av många vinkännare och dels är det väldigt, väldigt dyrt. Inget vin man hittar bara sådär, med andra ord.

Födelsedagsgrisen (eller födelsedags-noffen, haha! Internt skämt.)

Det var som väntat ett alldeles ljuvligt vin, och utan att komma med en halvtaskig recension kan jag lova att det var en väldigt speciell känsla att få dricka ett vin som vi antagligen aldrig hade fått tag på själva. Tack, fina Emelie (och Per såklart!) för den fina presenten!