Kastehelmi + vitkålssallad = sant.

Veckorna går så fasligt fort nu för tiden. Kan klart bero på att det är fullt upp på jobbet för i början av september lanseras nämligen det här och innan dess är det många bitar som ska falla på plats. Förutom jobbet har jag den här veckan hunnit med att smaka den godaste korngrynsbollen ever, fylld med krämig getost som var så len att man svimmade lite vid första tuggan. Jag, och en hel hög andra matbloggare från Göteborg, fick nämligen smaka på menyn som Fazer Culinary Team ska bjuda på när det är OS i matlagning. Heja er, säger jag bara! Och nåde er om ni glömmer att lägga ut receptet på den där korngrynsbollen när tävlingarna är över…

Nu ska jag ta tag i den här dagen, jag och Calle ska leta födelsedagspresent, hämta framkallade bilder (så -94, så kul!) och hinna med att fixa det sista med den där tv-bänken som inte är riktigt klar ännu… Hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

PS. Glöm inte att vitkålssallad är det godaste som finns i denna värld, speciellt tillsammans med absurda mängder nymald svartpeppar och ett stort lass med färska lingon! DS.