Det här receptet kommer från Nina (även om man inte kan tro det eftersom det inte är parmesan i, hoho) och är så goda att man svimmar lite. Prova, ok? (VARNING: beroendeframkallande.)

Bountybollar

många…

2,5 dl fet kokosmjölk (jag använde extra creamy)
1 + 2 dl riven kokos
1 dl kokosfett med kokossmak
1 krm ekologiskt vaniljpulver
0,5 krm salt
1 msk honung
100 mörk choklad (minst 70%)

Blanda kokosmjölk, kokosfett. 1 dl kokosflingor, vaniljpulver och salt i en kastrull. Koka upp och låt puttra i 15 minuter på svag värme. Rör om lite då och då så kokflingorna inte bränner fast. Låt svalna en stund och tillsätt honungen. Rör ner 2 dl kokos till. Ställ i kylen tills den har stelnat ordentligt. Rulla till små bollar, lägg dem på ett fat med bakplåtspapper och kyl en halvtimme till. Smält chokladen i vattenbad eller mikro, blanda i något matsked olja (så blir chokladen glansigare och enklare att rulla i!). Doppa kokosbollarna och lägg tillbaka på bakplåtspappret för avrinning. Låt dem stå i kylen tills de stelnat.