Recycled picture.

Efter 26 timmars väntande (detta eviga väntande när man ska flyga!) och resande har vi äntligen kommit hem, från Seattle via Newark, via Frankfurt till Göteborg. I en perfekt värld hade jag skrivit att när vi kom hem somnade vi och vaknade uppvilade och pigga. Nej, tyvärr. I verkligheten slängde vi oss i bilen, åktet till Focus, fyllde på vårt tomma kylskåp, åt och körde sedan till Orust för att börja förbereda inför festen. Men, vad gör egentligen lite stress när jag idag har ätit FILMJÖLK för första gången på en månad. Nä, USA är då bra på mycket saker, men deras läskiga frukostar behagar mig icke.

Nu är klockan snart halv elva och jag tror inte att jag kan hålla mig vaken så länge till. Nåväl, vi får höras av imorgon när jag inte längre är i zombiestadiet. Hej sålänge!