Thank you, Orion!

Efter att ha levt i kappsäck i en månad kan man tro att det ska bli skönt att komma hem. Och jo, visst ska det bli skönt att komma till Sverige igen. Rutiner, träning, Isbjörnar och familj. Men, ändå har jag en liten men ack så märkbar klump i magen över att lämna allt roligt som vi gjort den senaste månaden. Alla människor vi träffat. All god mat vi har ätit. Alla coola städer. Allt gott vin!

Det är då sannerligen något speciellt med både Oregon och Washington State som gör att både Calle och jag blivit alldeles trollbunda. Jag ska packa alla minnen från den här resan och plocka fram när hösten börjar göra sig påmind i Göteborg. Då ska jag tänka på de tre galna männen vi hängde med på den där jazzklubben i San Francisco, den grymma takterassen på Hotel Oregon i McMinnville och såklart på vår heldag på Music Experiment Project i Seattle.

Om några timmar hoppar vi på flyget till Newark-Frankfurt-Göteborg och tills dess ska jag rulla ihop mig till en liten boll och försöka sova här på Seattles flygplats. Vi hörs från Sverige, kära vänner!