De stadiga frukostarna på Brooklyn’s Natural fortsätter. Igår var det L train-wrap med avokado, tomat, mozarella och olivolja som gällde. Till det? Snapple och en stor ask hallon. Och vilka hallon, sen!

Igår spenderade vi dagen på the Met och efter det hade vi picknick på en gräsplätt i Central Park. Innan vi åkte hem tog vi en drink på The Boathouse, en av oaserna i parken. Underbart ställe om du frågar mig, och väl värt ett besök enbart för att kolla in de fina sköldpaddorna i den lilla (och väldigt gröna) sjön.

The sauna system.

Hann även med ett stopp på Radegast Hall, ett av våra favoritställen i Brooklyn. Åt pretzel (jag är beroende) med stark senap och riven pepparrotsost, åt drack såklart en übertysk öl till det. Idag är det ny dag, nya tag och vi ska åka ut till Rockaway Beach (ja, samma som Ramones-låten) och svalka av oss. För här, mina vänner, är det sauna style weather varje dag. Idag? 37 grader varmt.

PS. På grund av jag-orkar-inte-släpa-upp-kameran-för-att-ta-bilder-sjukan får ni hålla till godo med Instagram-bilder, ok? DS.