Att bestämma vilket vin som ska serveras på bröllopsbonanzan har helt klart varit en utmaning. Vi har tyckt att det är svårt att välja endast ett vin som ska passa till den stora sommarbuffén och just därför har vi bestämt oss för att istället bjuda på tre olika viner som våra gäster får välja mellan. Ett av våra favoritviner, Campolieti Ripasso, har varit självskrivet från början. Det har blivit lite av vårt vin (ostigt, jag vet!) som har hängt med vid högtidligheter som lägenhetsköp och födelsedagskalas. Det andra vinet hittade Calles föräldrar – Mas de Langlade, Côtes du Rhône och det tredje hittade Calle – Wolfblass Eaglehawk, en cab från Australien.

Alkoholfritt då? Jag tog såklart hjälp av Sofie, som har skrivit en del om de alkoholfria alternativ hon provade när hon var gravid. Hon rekommenderade Arc-en-Ciel, ett alkoholfritt rosévin från Frankrike. Done deal, säger vi eftersom våra kunskaper om alkoholfritt vin är i det närmsta obefintliga.

Nähä, nu ska jag väcka Calle, vi ska åka till Hagabadet och bada, slappa och läsa Batmanserier. Hoppas ni får en fin lördag!