Battery Park, 2011.

Om en vecka åker vi till USA. En månads semester hägrar och det är ungefär femhundra saker som snurrar i mitt huvud just nu. Vad får vi absolut inte glömma? Vart gör jag av min brudklänning under flygresan? Har vi alla papper som behövs för att vigas? Det, mina vänner, är sådant som vissa funderar på två veckor innan sitt bröllop.

Oj, vad jag längtar! Som alltid efter AlexAdam och Brooklyn, men också efter att se en massa nya platser, att lära känna västkusten och såklart att äta massor med god mat. I helgen ska vi ladda upp med alla filmer som går att uppbringa om Alcatraz (det ska bli så coolt att komma dit!) och jag ska läsa på om Oregon Brewers Festival.

Ni får ha överseende med att Matrepubliken byter skepnad till Mat-bröllops-och-reserepubliken de närmsta veckorna, för trots att vi har en vecka kvar i Sverige finns det inte speciellt mycket tid över till matlagning. Hoppas att ni får en fin helg, allihopa!