Första gången vi drack det här vinet var i Newport, en liten stad vi passerade på väg till Boston för några år sedan. Eftersom vinet inte är helt lätt att få tag på i Sverige köpte vi med oss några flaskor hem när vi var i NYC i höstas och allt sedan dess har de sparats i väntan på ett MacMurray-värt tillfälle. Det kom igår. Våra grannar var över på middag och eftersom de (helt frivilligt och utan klagomål) hjälpte oss att klippa till och montera ihop över 100 menyhäften var det definitivt ett bra tillfälle att öppna en flaska. Oh. The. Joy. Om ni ramlar över en flaska är det lag på att ni måste testa, oavsett hur dyrt det är. I tell you.

Nu ska jag väcka Calle och dra med honom till närmsta café för att äta frukost. Hoppas ni får en fin söndag, allihopa!

PS. Magnus och Sara åker till Hawaii dagen efter vi åker till NYC. Någon av er som sitter inne på finfina tips som de kan ta med sig i bagaget? DS.