Picki efterlyste bröllopsbloggande och bröllopsbloggande ska hon få. Om lite mer än en månad åker vi på en månads semester som börjar med vigsel i Brooklyn och slutar med sömnlös i Seattle – bokstavligt talat eftersom vårt flyg hem lyfter okristligt tidigt. Vi vigs den 14 juli någonstans i mitten av Manhattan Bridge Park och Brooklyn Bridge Park. Vi kommer ha en kort ceremoni, jag kommer ha en vit klänning och efteråt kommer vi skåla i champagne (i brun prasselpåse, såklart). Vi kommer äta middag på River Café och efter trerätters middag och ännu mer champagne dricker vi antagligen drinkar tills vi vinglar hem vid femsnåret.

4 dagar efter vi att vi landat i Sverige har vi fest för 104 personer i Svanesund på Orust där Calles föräldrar har sitt sommarhus. Vi kommer bland annat att äta Johannas knäckebröd, skåla med hembrygd öl och dricka Galliano hot shots framåt småtimmarna. Vad säger du, Picki? Är informationsbonanzan tillräcklig?