Sommarens roligaste projekt. Tomatrepubliken.

Att sammanfatta 2011 för Matrepubliken 
är enkelt. Vilken resa. Tack till alla ni som tittar in här, kända som okända, ni ska veta att jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på hur många matrepublikianer som finns runt omkring i Sverige. Jag blir så glad för alla tips, glada (och arga!) ord, mail och recept jag får av er. Tack. Nästa år tror jag kommer bli ett riktigt fint år, matmässigt. Jag ska bli (ännu) bättre på att köpa enbart ekologisk och närproducerad mat. Matrepubliken ska fortsätta att vara en annonsfri och produktplaceringsfri blogg. Jag ska äntligen göra de där pirogerna med kidneybönor och koriander. Jag och två andra göteborgs-matbloggare ska börja fila på en nätverksidé, och hörni – är det inte dags att vi får till en storträff snart?

Åland, juli. Bäst i sommar.

2011 i Matrepubliken – otroligt. Personligt, not so much. Trots att jag öppenhjärtligt skriver om mig, Calle och vårt liv är det mycket som snurrar bakom kulisserna. Till 2012 önskar jag därför inget hellre än att det blir bättre än de två senaste åren. Må sjukdomar hålla sig i styr, må alla vara vänner. Låt året bli ett bra sådant, med mycket glädje, skratt och lyckliga stunder. Och lyckliga stunder kommer det att bli, för i sommar gifter vi oss, jag och Callen. I Brooklyn Bridge Park med våra två amerikanska vänner som vittnen. Efter det åker vi på vår livs resa, men – mer om det när det närmar sig. Tills dess, kära vänner – gott nytt 2012.