Jag och Emelie, 2009.

Förra året drabbades min bästa vän Emelie av livmoderhalscancer. Kort efter det började både hon och jag att bära det gröna bandet som står för att man stödjer forskning om gynekologisk cancer. För att uppmärksamma det gröna bandet tycker jag att vi för det första kommer överens om det här:

1. Gå på era cellprovskontroller. Ok?

2. Gör lite väsen av er. Uppmärksamma det gröna bandet på precis det sätt du vill. Skriv en låt, döp en maträtt, baka en kaka, gör en drink eller skänk en slant till Emelies insamling.

Jag tycker att vi ska ha en grön tävling, precis som förra året!

Bidra med ditt bästa recept på något grönt från din blogg. Om det är ett nytt recept eller ett gammalt spelar ingen roll. Lämna en kommentar till det här inlägget och glöm inte att länka till ditt recept! Har du ingen egen blogg går det alldeles utmärkt att maila bidraget till charlotta@hemert.se.

I vinstpotten ligger än så länge inte något alls, men jag kan lova att det kommer vara något fint! Och grönt, såklart. Ditt bidrag vill jag ha absolut senast tisdagen den 8 november. Lycka till, allihopa!