Trots att vi har varit i NYC en knapp dag har vi redan hunnit med att besöka ett riktigt höjdarställe i matväg. Hurra! Tipstack till Mathias Dahlgren som i något nummer av DN listade sina topp-tio-favoritkrogar i staden som aldrig sover. Till förrätt åt vi burrato, en sorts mittenbit av mozarella som är krämig (och det var den) och tillsammans med olivolja, havssalt och peppar var det enligt Calle det godaste han har ätit i mozarella-väg. Någonsin. Kolla in deras hemsida här.

Förutom religiösa matupplevelser har vi hunnit med en del shopping (och jag har haft religiösa shoppingsupplevelser hos Marc Jacobs, hurra!), häng med våra vänner och världens-senaste-middag (löksoppa klockan halv tolv på kvällen, det är något slags rekord tror jag). Idag ska vi gå på Farmer’s Market vid Union Sq och efter det bär det av uppåt. Hoppas att allt är fint hemma! Hej sålänge!