Efter en något turbulent hemresa (tänk er själva en bil med en storebror, en svägerska, ett lite äldre barn, en Charlotta och ett par tremånaders tvillingar och dessutom packning till oss alla) landade vi i Skåne igår kväll. Sedan dess har det blivit oändligt mycket mys med Isbjörnen!

Den där röran på bilden är inget mindre än en salsa som jag hittade hos Emma för ett tag sedan. Det tillhör inte vanligheterna att vi gör salsa hemma hos oss men efter att ha smakat på den här får det nog bli ändring på den saken. Tack för receptet, Emma!

Salsa med mango
4 portioner

3 tomater (skållade och finhackade)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 näve koriander
mango (ungefär en halv)
färsk röd chili
0,5 citron (pressad)

Finhacka och blanda allt i en skål, smaka av med mango (delad i små, små tärningar) och chili. Pressa över citron och servera direkt.