Jag är ledsen, men vi hade så trevligt igår att jag (nästan) glömde att fotografera. Men bara nästan! Några godsaker hann fastna på bild. Först och främst – tack för igår, kära vänner! Det var otroligt roligt att träffa alla och jag hoppas att vi kan ha en träff snart igen. Det goda brödet på bilden ovan hade Karin med sig. Det var HELT fantastiskt! En fylld historia med tomat, basilika och ost, och fint var det.

De här pajerna hade AnnLouise med sig och gissa om jag blev glad – de har jag ju velat smaka allt sedan jag läste om dem i hennes blogg för ett tag sedan. I den vita formen bakom tallriken finns Stephanies körsbärsclafoutis. Stephanie är min brittisk-engelska foodie-kompis som snarast borde starta upp en matblogg.

Åsa hade, förutom att fixa med picknickplats och dukning, med sig några grymma bollar som såg ut som chokladbollar med som var något annat. Hänger ni med? Förutom det hade hon med sig ett gäng drömmar, som jag glömde att smaka på. Sorgligt! (Åsa, du får ta med dig drömmar till nästa träff också!) Men – bäst av allt – hon hade bakat knäckebröd. Jag älskar ju knäckebröd!

Tyvärr hamnade jag i halleluljah-kör-stadiet innan jag hann ta bild på Kims übergoda piroger med kidneybönor och koriander. De var GRYMMA! Perfekt picknickmat, dessutom. Sofie hade med sig fina rabarbermuffins med crumble som var l-ö-j-l-i-g-t goda. Jag då? Jag hade med mig en tre-gånger-citronkaka. Recept kommer snart. TACK för en fin kväll, kära ni. Det här gör vi om snart, eller hur?