Oh boy, vilken fantastisk midsommar vi har haft! God mat, fina vänner, dans till arla morgon, krocket-turnering och dagen-efter-häng som heter duga. Vi började dagen med klassisk sill-lunch (minus sill för i alla fall mig). Efterrätt? Jordgubbar, såklart. Snapsen flödade, dessutom.

Malin ansvarade för servettdekorationerna. Inga kommentarer.

Efter lunchen blev det självklart krocket-turnering. Här står Malin i ruffen och försöker styra upp spelet (det gick sådär, höhö).

Johan och Malin var i samma lag, men trots rigorösa förberedelser som kamning och måttning gick det… sådär.

Det gick bättre för mig och Clara (Team Teema). Typ. Vi förlorade inte i alla fall. Vann gjorde däremot Andreas och Calle.

Andreas hade med sig en flaska Galliano, vilket resulterade i att vi drack sådana här. Kommer ni ihåg hot shots? När jag var yngre var det min storebrors favoritshot. Galliano, kaffe och grädde på toppen. Sommarens/höstens inneshot 2011. Kom ihåg vart ni läste det först.

På kvällen blev det grillning, Claras skenet-bedrar-kaka (recept kommer!) och (lite) mer snaps och dans fram till halv fem på morgonen. Vi alla var ganska trötta när vi vaknade dagen efter. När jag frågade Calle hur han mådde tittade han upp och yttade de numera berömda orden räkdöden. Den mest plågsamma död en räka kan vara med om. Ingen av oss förstår fortfarande vad han syftar på.

Dagen efter var det otroligt fint väder. Vi hängde på altanen, fixade mat och utvecklade ett nytt koncept för tv. Master chef Långedrag, snart i en kanal nära dig. Midsommarhelgen har med andra ord varit en riktigt fin historia, och kanske har vi skapat en alldeles ny midsommartradition – vi kommer nästa år igen, Clara!