Picki efterfrågade bilder på lill-isbjörnen, och självklart ska hon få det! Jag har ju inte varit i Skåne på några veckor nu så de uppdateringar jag får kommer via mail från mamma och pappa. Lill-isbjörnen är en pigg liten sak som har fått öknamnen pirayan (han bits med sina små valptänder) och grävlingen (han gräver stora hål i trädgården).

Favoritleksak: apan (och allt annat man kan bita på – mattfransar, fötter, stolsben, händer, näsor. You name it).

Favoritsysselsättning (förutom att gräva och bitas): sova. Överallt.

Den här bilden skickade pappa till mig igår. Kolla så långa ben han har fått! Nåväl, det var veckans lill-isbjörns-uppdatering. Nu ska jag åka och hälsa på min storebror med familj (det är inte bara lill-isbjörnen som blir större – även tvillingarna Melker och Madicken växer så det knakar) och sen firar vi helg, tycker jag. Trevlig fredag! Och hej sålänge.