Jag har ju helt glömt att visa er den fina senapsbutiken vi hittade i Paris! Bredvid den stora kyrkan La Madeleine i Paris operadistrikt hittade vi en pytteliten butik som var fylld till bredden med senap. Hur coolt är inte det?! För mig och Calle som är senapomaner var det ett ypperligt tillfälle att köpa med oss några olika sorter hem.

Vid disken hade de stora pumpar med tre olika soters senap. Vi köpte varianten med vitvin med oss hem, och enligt säkra källor (Calle) så är den riktigt god. Förutom vitvinsvarianten köpte vi även med oss två burkar med originalsenapen (en till oss och en till pappa som även han har en släng av senapsmani) och en med dragonsmak.

Den lilla senapsbutiken hittar ni på Place de la Madeleine, nummer 6. Här kan ni läsa mer om Maille, och här hittar ni företagets hemsida.