Den där minigrillen vi fick i inflyttningspresent för några år sedan går inte att hitta någonstans, så igår köpte jag den här fina lilla grillen på Åhléns för etthundranittionio kronor. Visst är det snuckig? Och alldeles perfekt för oss som varken har egen balkong eller trädgård att tillgå.

I hinken finns det en rund behållare. Den klädde vi med aluminiumfolie och gjorde några hål. Fungerade alldeles utmärkt!

Calle grillade någon korvhistoria och jag körde på ett säkert kort – grönsaksspett. Den här gången blev det med röd paprika, schalottenlök och champinjoner. Till det hade vi citronsås och enkel potatissallad. Underbart! Årets första (riktiga) grillning är avklarad, med andra ord.

Har ni förresten sett den nya attraktionen på liseberg? Den är helt galen. för oss som bor precis bredvid innebär det en del AAAAAAAH, OOOOOOOOH och HJÄÄÄÄÄÄLP per dag, kan jag lova…