Om du bara fick äta tio saker resten av ditt liv, vad skulle du äta då? Intressant fråga som jag fick här om dagen!

Du och jag för alltid, osten?

Det är ju hur svårt som helst! Jag har gjort ett tappert försök, och om jag får välja ser det nog ut såhär:

1. Västerbottensost (kungen av ostarna, ostarnas ost. godast i världen!)
2. Tomater (ingen förvåning där inte, nej)
3. Knäckebröd (Leksands brungräddade, såklart)
4. OLW dillchips (jag och dillchipsen, we go way back)
5. Pasta (blir gott med tomaterna)
6. Te (gärna Sibyllans Ipanema)
7. Filmjölk (jag ÄLSKAR filmjölk)
8. Lök (jag älskar lök också)
9. Mjölk (få saker är så goda som ett glas kall mjölk)
10. Nypotatis (need i say more?)

Jag skulle vilja ha med gräddfil på listan också, men i nödfall går det ju att använda filmjölk som gräddfil (det kan ju vara gott till nypotatis och lite lök, menar jag). Sen finns det klart en massa andra saker som jag skulle kunna tänka att ha med på listan: dijonsenap, pappas inlagda gurka, getost, choklad… Vilka är era tio? Vad hade ni valt?