I somras var jag och Calle och på Heaven 23, restaurangen som ligger längst upp i Gothia Towers vid Korsvägen här i Göteborg. Våra hoods med andra ord, men trots att den ligger så nära har vi helt missat att gå dit. Oj, vilken miss. Restaurangen är mest känd för att de serverar en killer-räkmacka (modell enorm) vilket är synd tycker jag, för vi åt så otroligt god mat där! Och vi sneglade inte ens på räkmackan. De hade ett vegetariskt alternativ (tummen upp för det för övrigt, för det är inte ofta restauranger i denna klass har det) som var helt galet gott, och efterrätten – well, den var så god att jag glömde ta bild på den.

 

Ikväll ska vi dit igen och fira söndag och det faktum att jag och Calle har varit tillsammans fyra år imorgon. Hurra, hurra, hurra för det! På självaste dagen d firar vi genom att slipa, luta och vaxa vårt slitna gamla köksgolv, och det är ju inte så dumt det heller. Trevlig söndag!