Efter en veckas omelett-och-toast till frukost fick jag nästan en liten glädjetår i ögat när vi handlade stor-frukost på Whole foods igår. Har ni varit där? Whole foods är en oas – tre våningar med ekologisk, bra, nyttig, god mat. De har metervis efter metervis med olika yoghurtsorter, en ostdisk med alla sorter man någonsin kan önska sig, en salladsbar, och bäst av allt – en frukt och grönsakshylla som inte är av denna värld. Gissa vad jag hittade där…

Oh yes. Två meter tomathylla, vilket är så nära himmelriket man kan komma om man är en tomataholic som mig. Något som jag ofta tänker på när jag går på Whole foods, är att allt där inne som jag tycker är så himla bra, är i det närmsta en självklarhet för mig när jag handlar mat hemma. Jag menar, ostdisk med löjligt många ostsorter? Check. Fräscha grönsaker? Check. Ekologiskt? Ja, om jag vill. Två meter tomathylla? Ok, kanske inte. I alla fall inte ännu. Hurra för Sverige!