Igår var vi ute och åt middag i Bushwick, en stadsdel som inte ligger långt ifrån Williamsburg där våra vänner huserar. Eftersom området är fullproppat med konstnärer av alla dess slag var det inte direkt en överraskning att restaurangen drivs av ett gäng hippa 30-något-killar med coola frisyrer och tighta jeans. Har ni vägarna förbi Bushwick, titta in för god mat och grymma drinkar i normal prisklass. Northeast Kingdom hittar ni på 18 Wyckoff Av i Bushwick, Brooklyn NYC (tel. 718.386.2864) och här hittar du deras hemsida.

Vi har för övrigt precis anlänt till Newport och ska snart ner och äta middag och dricka en drink. Bilresan har gått bra trots att det var lite av en skräckupplevelse att trängas med lastbilar (med förare utan körkort…) på väg ut ur stan. Nåväl. Imorgon bär det av mot Cape Cod och övernattning i Plymouth innan det blir Boston i tre dagar. hej!