Wraps är snabbt och enkelt, och går att variera på en biljon sätt. Minst. Perfekt middag, tycker samtliga i familjen. Min variant kommer ursprungligen från Sweet Coffeebar, ett mysigt litet café i Hässleholm där jag arbetade extra när jag var yngre.

Kombinationen soltorkade tomater, valnötter och fetaost är himmelsk!

Wraps med lite av allt
2 portioner

2 tortillabröd
några salladsblad
några centimeter gurka
2 tomater
1 liten burk majs
6 soltorkade tomater
1 rödlök
valnötter
1 pkt fetaost
olivolja
nymalen svartpeppar

Smula fetosten och häll över olivolja, tillräckligt mycket för att det ska bli en kräm. Tillsätt svartpeppar och ställ sedan åt sidan. Strimla sallad, gurka och tomat och lägg på tortillan. Häll över majs. Lägg på en klick fetaostkräm och toppa med soltorkade tomater och valnötter.