Någon gång i månaden drömmer jag om bröllop. Kompisar som gifter sig, jag som gifter mig, andra som gifter sig, och allt som oftast är det något som går fel. Sist var det drömmen om de rosa flamingosen som U envisades med, och inatt var det jag och Calle som skulle gifta oss (igen) och det var vedervärdigt. Av någon anledning skulle vi gifta oss utomhus, ungefär mitt på en liten åker utanför en bondgård, och för att komma till själva platsen där Calle stod och väntade var jag tvungen att gå ner för en brant backe (i högklackade skor, jättebra kombination). Min syster skulle följa mig ner och eftersom jag uppenbarligen inte hade någon brudbukett tog hon några sunkiga tulpaner som växte vid kanten. Jättekul. När vi hade halkat fram till Calle hade vi två (!) präster som var av någon annan kyrklig tillhörighet, typ jehovas vittne, och vigseln var hur lång som helst eftersom det skulle spelas upp någon liten teaterföreställning också. Jisses. jag gör en mental notering om att inte gifta mig på landet nära en bondgård/fixa blombukett i tid/ha rätt präst/inte låta min syster ansvara för brudbuketten… Haha.