…nu över till julklappslistan. Mamma och pappa har köpt planschen med flygplan på. De trodde att de skulle kunna inbilla mig att planschen var till Niclas med en naken dam på. Fruktansvärt roligt. (94.12.17).

***

Storebror körde till sin flickvän klockan två ungefär. Han har inte kommit hem ännu, man kan ju just undra vad de håller på med. (95.02.26).

***

N och hans flickvän ligger på soffan precis brevid mig. Vi kollar på Miami Vice. Det är inte speciellt bra, men man måste ju vakta sina syskon. (95.04.23).

***

Idag passar mina syskon mig. Storebror ska snart spela Monopol, men han har fastnat framför datorn och skriker på den för att den inte skriver ut. Nu får jag nog ta upp spelplanen. Det blir en hård match. (95.02.11).

***

Jag har hittat min systers dagbok från femman!! Hon gillar massor av killar som heter Daniel, Martin och såna konstiga namn.(95.04.13).