Vi vann kvällens quiz med 0,5 poäng, och jag måste säga att jag borde vara gladare än vad jag är. Jag vet inte om det beror på att vi var fem ikväll (man får i och för sig lov att vara fem, men jag vet vad vi skulle sagt om ett annat fem-lag hade vunnit) eller om det är det faktum att de som hade 0,5 p mindre än oss bara var tre. Nåväl, vann gjorde vi, och enligt Calle var jag mycket, mycket duktig ikväll. Jag kände mig inte speciellt duktig när vi satt där, kanske för att jag var ensam kvinna bland fyra mycket bestämda herrar. Vinsten för kvällen var riktigt bra måste jag säga, två frukostkuponger var på valfritt Quality Hotel. Perfekt för trötta lördagsmorgnar, med andra ord. Nu ska jag sova, imorgon väntar ett besök på Focus, middag med M & T och packning inför helgens Skånebesök. Imorgon opereras förresten min fina pappa, så jag ska skänka honom en extra tanke under dagen.