Den trevliga och fina fredagsmys-middagen som jag hade planerat hände inte, eftersom Calle kom hem sent och var hungrig (och är han hungrig finns det ingen chans att man hinner åka och handla och spatsera på Focus i lugn och ro – det är ungefär som att ha en treåring med sig). Fredagsmys-middagen blev istället pizza framför vår tv, väldigt romantiskt. Det blev alltså shopping efter pizzan, för att inhandla diverse saker till imorgon. resten av kvällen har spenderats hemma – jag har bakat ungefär tjugofem cupcakes (som nu står och väntar på att bli spritsade med frosting – det gör jag imorgon) och druckit vin. När jag var klar med bakandet hjälpte jag Calle att sätta ihop hans Playmobil-sjörövarskepp och jag kände mig som barn på nytt när jag fick leka med alla små pilliga saker som finns till skeppet. Nu ska jag sova – imorgon väntar ännu mer förberedelse inför kvällen.