Förr-förra året när vi hade vår senaste filmquiz gick det såhär:

Igår hade jag och Calle gömt tjugo-något ledtrådar i min lägenhet, inte sådär för att roa oss själva utan för att vi skulle ha filmquiz-fest för tjugo-något av våra vänner. Efter diverse stressmoment på dagen (läs. hysterisk färd mellan Högsbohöjd och Mölndal tjugo-något gånger) blev det tillslut en sjukt trevlig tillställning med en del sjukt roliga ledtrådar. Stenhögen på balkongen (Rocky) var min favorit, tillsammans med stekpannan och tabascon i köket (Some like it hot). Calle var extremt stolt över att ha satt en skylt med Nimbus på min mopp (Harry Potter, eller hans kvast vill säga) och inte minst det röda Estée Lauder- (jungle red) målade pillret och det blå överstrykningspenniga som tillsammans var Matrix. Humor på hög nivå. Jag saknade PIC under kvällens gång, och inte minst Richard och Jonas som hade den dåliga smaken att vara bortresta. Vann gjorde hur som helst Caroline och Martin, hurra!

Detta året har det varit svårt att komma på lika bra ledtrådar, men några har vi i alla fall lyckats skrapa ihop. På lördag är det alltså dags, och det ska bli riktigt kul (förutsatt att jag är frisk då, vill säga). Imorgon ska jag och Calle preppa lägenheten och fixa mat – och tårta såklart eftersom finaste M har det stora nöjet att fylla år på lördag. Nu ska jag återgå till mitt sängliggande och hoppas på att min förkylning försvinner i det rödast rappet.