Hahahaaaa, Ibland är jag riktigt rolig, speciellt 2007.07.20 – Jag och mina åttahundatrettio husdjur bananflugorna har precis läst GP och ätit frukost. Kommer på mig själv varje morgon med att helt ogenerat hoppa över nyhetsdelen och istället grundligt läsa del 3. GP borde utveckla sina prenumerationsmöjligheter så man kunde välja vilken del man vill ha eftersom exempelvis del 2 i GP är sjukt tråkig. Hur som helst, bananflugorna verkar trivas utmärkt i mitt kök (vilket är helt och hållet förståeligt) men jag är trött på att jaga små svarta prickar med gamla GP (del två, naturligvis) i hopp om att jag lyckas döda i alla fall femton stycken. Totalt oförståeligt varför de envisas med att stanna kvar i min lägenhet, jag har inte något framme som kan falla de svarta små skitarna i smaken och jag har diskat. Ok, det var en lögn, men där står två glas i vasken och vatten verkar inte vara bananflugors största koncentrationsområde. Uppfyller bananflugor någon som helst funktion i världen? Tveksamt. Kanske som mat till större djur. Måste krävas många för att bli mätt.

2007.07.21 – Innan jag åkte till jobbet blandade jag till en häxblandning bestående av vinäger och socker för att bananflugorna skulle dö en smärtsam död (idiotsäkert enligt min chef). Kom precis innanför dörren och rusade in i köket för att se en hög döda flugor, men stället sitter de små jävlarna och hånler (jag är säker på att de hånler) på glaskanten.