När jag vaknade i morse var jag överygad om att Calles mormor var gift med någon som hette Gösta, och det hade de varit hela tiden men jag hade aldrig träffat honom för han bodde på ett lager eller hur det nu var. Sen vaknade jag till och somnade om igen, och drömde att jag och Calle var i Kuala Lumpur för att hälsa på Minna, men vårt hotell låg i Pnom Penh och det var långt att åka. När vi var i Minnas lägenhet var den på femtiotredje våningen och hon hade en killer view. Nåväl, nu är jag vaken och när jag frågade Calle om Gösta i morse skrattade han till lite så jag antar att Calles mormor inte har gift sig hemlighet. Hur som helst, igår spenderade jag dagen tillsammans med Tilda och på kvällen följde jag med till simskolan och blev alldeles varm i hjärtat för var tredje sekund vände hon sig om för att vinka till mig. Tilda var såklart duktigast av alla (inte alls en subjektiv bedömning) tyckte jag. Resten av kvällen spenderades hos Calles mamma som bjöd på te, himmelsk äpplekaka och trevligt sällskap! Nu ska jag dricka dagens andra kopp te och leta upp bra brödrecept.