Spinningpasset är över och Calle verkar (med mina mått mätta) ganska nöjd. Ok, relativt nöjd då. Han hade en utläggning när vi gick hem om hur hans kropp arbetade i en annan takt än den musiken som spelades på passet och att han var mycket snabbare, eller hur det nu var. Mkt rolig kommentar för att komma från Calle eftersom hans så kallade takt borde vara i stil med en sengångares, med tanke på hur han fungerar. Nåväl, han har utan gnäll gått med på att följa med nästa måndag igen, hurra!

Nu har jag ätit fiberhavregrynsgröt, duschat och tagit på mig PJ och ska läsa lite i min nya Allt om mat innan jag ska sova. Jag måste komma på något att göra med alla goda plommon som vi fick med oss hem från landet. Kräm, kanske? Bibbi gjorde en underbart god plommonmarmelad med ingefära och citron som vi fick med oss hem och den var helt ljuvlig! Nåväl, något kommer jag på. förutom plommon-något-tillverkning står det även bakning på schemat, och dessutom ska jag tvätta precis hela dagen. Very hemmafru av mig. Haha.