Sitter med ännu en kopp te och konstaterar att det är riktigt ansträngande att fylla i sitt CV på tusen olika sidor. Jag har ju pluggat i flera tusen år nu, för att inte tala om alla styrelser jag har suttit med i. Inte för att det spelar någon roll egentligen, som det känns nu måste man vara statsminister för att få ett jobb. Minst. Nåväl, trots att jag inte har något jobb och trots att det snart är höst måste jag säga att humöret är riktigt bra. Jag har anmält mig till kurs som jag har tänkt läsa på halvfart (studenter, njut av era år på universitetet…), skrivit in mitt CV på arbetsförmedlingens hemsida, skickat ut lite jobbansökningar och konstaterat att det finns så otroligt lite jobb att söka. Nåväl, kommer inte jobben till mig får väl jag kommer till jobben, som en vis kvinna en gång sade. Nu ska jag äta lunch (chèvre chaud, kan det bli bättre?!) och städa undan lite här hemma i sann hemmafru-anda (läses med mkt sarkasm) innan min hårt arbetande pojkvän (som för övrigt har fått en ny tjänst, jag säger ju att han är bäst i hela världen!) kommer hem. Ikväll har han lovat att ge spinning en chans, bara för min skull, och jag har en känsla av att han inte kommer tycka det är sådär jättekul. Haha.