Åh, vad skönt att skriva med å. Å, å, å. Igår var det måndag och vi spenderade dagen på Bronx Zoo. Tog tusen bilder på trötta tigrar och gulliga gorillor, och missade pga tidsbrist hur mycket som helst. På väg hem hoppade vi av vid Union Square och gick ner till East Village, och där åt vi middag på en mkt god afghansk restaurang. efter det blev det besök på ett av mina favoritställen Mc Sorleys. Baren öppnades 1854 och har sett likadan ut sedan dess, ungefär. Ovanför baren hänger wishbones (ett ben från kalkonen som man äter på Thanksgiving) som soldater från första världskriget hängde där innan de åkte till Europa, och de soldater som kom hem igen kom tillbaka till Mc Sorleys och fick tillbaka sina wishbones – de som inte kom tillbaka har fortfarande sina ben kvar.

Efter Mc Sorleys gick vi på bio och såg Brüno. Jag har troligtvis aldrig sett en sämre film än det, så låt oss inte prata mer om det så att jag kan intala mig själv att jag aldrig har sett den. Nåväl, idag ska vi till Coney Island. Stränderna är öppna, det är inga orkaner på väg och jag är mycket sugen på att spendera dagen på stranden. I övermorgon åker vi hem, och nej, jag kan inte påstå att jag längtar. Jag skulle kunna vara på semester för alltid.