Idag ar jag minst sagt ganska trott efter gardagens aventyr. Efter sedvanlig frukost pa the Archive akte vi till Bedford Avenue i downtown Williamsburg, dar ligger namligen Brooklyn brewery. Efter mindre rekning av omradet (och lite shopping, jag kopte hem en Mrs Potatoehead till gG och lite Burt’s Bees till mig själv) gick vi pa guidad visning dar vi fick hora lite om hur de brygger olen, hur lange de har hallt pa osv. Nar guiden berattade om hur tva basta vanner samlade ihop pengar for att leva sin drom sag Calle mkt nojd ut och jag fick en mental picture av Calle och Johan tjugo ar framat. Naval, efter visningen provade vi ol – jag korde pa ett sakert kort och tog en lager och calle korde pa fyra osakra kort och provade i stort sett varje ol dar fanns.

Efter bryggeriet motte Alex upp oss och vi gick ner mot Bedford Avenue igen for att ata thai. Jag och Calle at varldens godaste Pad thai (ja, godare an den pa vasagatan) och jag och Alex drack thai-isthe som jag hade glomt att jag tycker sa mkt om. Eftermiddagen spenderades pa Governor’s Island, en o mellan Brooklyn och Manhattans sydspets. Alex ska medverka i en konstutstallning dar sa hon matte rummet och takhojd sa hon kan bestamma vilka tavlor hon ska stalla ut (och Governor’s Island ar for ovrigt en gammal marinbas som oppnades for allmanheten for inte sa langesedan).

Kvallen spenderades pa restaurang pa South street seaport tillsammans med Adam och hans tva vanner fran Oregon. En underbar kvall, helt enkelt. Akte tillbaka till Brooklyn vid elva och stannade inom kings County pa vag hem for en sangfosare (gin & tonic, saklart…). Idag ar det sondag och jag och Calle ska aka in mot stan for att shoppa. Calle ska kopa objektiv till sig sjalv och till Johan, och jag ska kopa skor.