Igar var planen att aka ner till Liberty Island for att titta pa Lady Liberty. Det hande aldrig riktigt, for nar vi kom till Battery Park var det ungefar fem timmars ko. Vi gick med andra ord vidare, hoppade pa tunnelbanan till Union Squaree och beslutade oss for att kopa varsitt par Converse. Sight seeingmassigt blev det istallet en andra runda kring Flat Iron Building, och ett besok langst upp i Empire State Building. Jag var inte helt overlycklig over att sta inpackad som en sill i en fjuttig liten hiss (sist jag var dar var det for ovrigt typ tva manniskor i hissen forutom jag och Alexandra, och det var det icke nu kan jag lova) men nar vi val kom upp var det inga problem. Calle, daremot, tyckte att det pirrade i magen.

Kvallen spenderades pa The Frying Pan (en gammal batliknande sak som ligger fortojd vid Chelsea Piers) tillsammans med Alex och Adam. Mysigt att titta ut over Hudson river, Jerseysidan och dessutom alla segelbatar som hade tavling nagonstans runt Weehawken. Vid nio tog vi en taxi tillbaka till Union Square for att ga pa bio. The Hangover sag vi, en helt fantastiskt rolig film. Skrattade ungefar hela filmen igenom och var mkt nojd nar den var slut. Nar vi kom tillbaka till Brooklyn satte vi oss pa taket och drack ol och pratade (och vantade pa var vaska som skulle levereras klockan ett pa natten, mer om det sedan).

Idag ska vi aka till Coney Island och bada och ha picknick pa stranden, mysigt! Vadret ar outhardigt varmt sa jag ser fram emot att slanga mig i Atlanten ett litet tag.