Klockan ar snart atta och jag ar lika pigg idag som jag var igar morse sa jag passar pa att kolla mail och dricka en kopp te innan Calle vaknar. Vi har planerat att aka ner till Battery park idag igen och ta baten ut till Liberty Island sa att Calle far se Lady Liberty pa nara hall. Eftersom vi anda ska ner till de sodra delarna tror jag att vi avverkar the Brooklyn bridge pa vag hem, det ar dock tveksamt om jag kommer ga over hela (hojdskrack, vidrigt vatten att ramla ner i, yadi yadi). Kanske Calle lyckas overtala mig. Naval, Calle verkar gilla staden, aven om “skitig” och “ra” ar tva ord han anvander ganska ofta… Jag forstar det dock, for det ar en ra stad, och skitig – visst. Trots skit och trots ra ar det anda svart att inte alska den har staden, och det tror jag definitivt att Calle haller med om.

Det har varit fantastiskt att traffa Alex och Adam igen. Alex har flyttat ner till Adams studio som ligger en vaning ner, och vi delar studio tillsammans med alla hennes tavlor (som for ovrigt ar helt fantastiska). Imorgon ska vi alla aka till Coney Island for att ha picknick pa stranden och titta pa fyrverkerierna de har varje fredag. I borjan av nasta vecka lamnar vi NY for ett tag och aker pa roadtrip upstate, narmre bestamt till Woodstock (yep, the Woodstock). forutom det ska vi hinna med ett besok pa Bronx Zoo, dricka ol pa Brooklyn Brewery, shopping, aka upp i EST och ga pa bio. So much to do, so little time…